remenyik.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Iskolai beiratkozás 2021/2022

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Szülők!

Az iskolai beiratkozás a 2021/2022. tanévre a kialakult veszélyhelyzet miatt idén is online formában történik.

A beiratkozás 2021. április 15-16. napokon történik.

Ez azt jelenti, hogy a beiratkozáshoz szükséges adatokat, nyilatkozatokat levelezőrendszeren keresztül fogjuk lebonyolítani az arra kijelölt, adatkezeléssel megbízott iskolai dolgozók részvételével.

A beiratkozás a fent jelzett napokon történik, a szülők a felvételről április 28-ig fognak értesítést kapni.

Felvételre fog kerülni minden olyan gyermek, aki településünkön él, 2021. augusztus 31-ig betölti a 6. életévét, és nem rendelkezik olyan szakértői véleménnyel, amely későbbre halasztja a gyermek iskolakezdését.

Kérjük azokat a helyi szülőket, akik nem a területileg illetékes iskolába, vagyis a mi intézményünkbe kívánják beíratni gyermeküket, azt jelezzék felénk!

Azok a szülők pedig, akik nem az iskolánk felvételi körzetéhez tartoznak, és szeretnék hozzánk íratni a gyermeküket, felvételi szándékukkal a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre írott levelükben vegyék fel a kapcsolatot az intézményvezetővel a további teendőkkel kapcsolatban.

Akik szándéknyilatkozatukat már korábban elküldték hozzánk, azok számára e-mailben visszajelzést küldünk, és számukra kiküldésre kerülnek a szükséges adatlapok és nyilatkozatok.

Az igazoló okmányok bemutatására (lakcímkártya, TAJ kártya, stb.) a tanév első napján fogunk sort keríteni.

Az adatbekérő lapok és nyilatkozatok honlapunkon is elérhetők lesznek.

Visszaküldésüket aláírva pdf formátumban, vagy fotóként Lovasberényben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Vértesacsán a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre kérjük!

 

Akadálymentesítés

EFOP 3.3.7-17-2017

Névnap

Szótárak

Látógató számláló:

Tanároknak

Keresés